FOREDRAGSHOLDERE


Foredragsholdere


OBS: Vi gør opmærksom på at der vil være begrænsede pladser til foredragene. Det er desværre ikke muligt at forudbestille pladser eller holde plads til alle foredragene.


Hjemmesiden er under løbende opdatering - vi arbejder på højtryk for at få aftaler i hus med spændende foredragsholdere.HYDR eSport

HYDR Spectrum er et særligt tilbud rettet mod børn og unge med en autismediagnose. Her har vi har fuldt fokus på, at esporten dyrkes i faste og trygge rammer med stor forudsigelighed. De unge fårmulighed for at mødes, skabe nye venskaber og glædes over noget fælles – esporten!
KLAR TIL START

Projektleder Morten Wulf fra KLAR TIL START kommer og fortæller om vejen til fast arbejde for dig med en autismediagnose. 

KLAR TIL START er til dig med en autismediagnose, der ønsker et fast job på en helt almindelig arbejdsplads, men som ikke har kompetencerne til at blive ansat. Det KAN lade sig gøre. Vi hjælper dig med at blive KLAR til arbejdsmarkedet, og vi har ovenikøbet et job klar til til dig!
Horisonten - STU og botilbud

Horisonten STU og botilbud har unge med autisme boende, gående på deres STU-uddannelse, og i arbejde i deres socialøkonomiske virksomheder. Horisonten laver et inspirerende oplæg om, hvordan autisme spiller ind i deres hverdag.

 

Emil fortæller om stres og mestring af strespåvirkninger.
Mads fortæller om sin særinteresse krybdyr.
Bjarki fortæller om venskaber, og hvorfor det er så vigtigt for ham.

Horisonten glæder sig til at møde jer til et livsbekræftende foredrag, hvor de unge vil svare på jeres spørgsmål.
Servicehundeforeningen

Servicehundeforeningen kommer og fortæller om deres arbejde med uddannelse af servicehunde og hvordan en sådan hund kan hjælpe mennesker med fysiske og psykiske handicaps.


Jakob Lentz - LowArousal.dk

VORES VISION


Vi ønsker at skabe rammerne for en lærerig dag, hvor der er plads til alle -vi skal netværke og  vidensdele og have mulighed for at blive inspireret til at gøre hverdagen så let og overskuelig som muligtKONTAKT


Marie Albertus

Mr17se019@edu.pha.dk

29 92 28 36


Ulla Neubauer

Mr17se001@edu.pha.dk

31 42 52 05OM OS


Autismemessen er arrangeret som et eksamensprojekt af 3 studerende på Leisure Management uddannelsen ved Professionshøjskolen Absalon